Zoemzz is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

BETALING
Als je via de website bestelt, dan kun je veilig betalen via iDeal of zelf overmaken via bankoverschrijving. Zoemzz gaat over tot verzending van de bestelling als het bedrag op de rekening is bijgeboekt. Indien voorradig wordt je bestelling altijd binnen 3 werkdagen na bijboeking verzonden. Mocht je je bestelling komen ophalen (alleen op afspraak) dan kan je ook contant afrekenen, kies dan tijdens de bestelprocedure voor betalen via bankoverschrijving.

Betalingen dienen binnen 7 dagen op rekening van Zoemzz te staan. Is dit niet het geval, dan vervalt je bestelling. Natuurlijk krijg je te allen tijde een herinneringsmail waarop je binnen 48 uur kan antwoorden. Indien er onverhoopt iets tussen komt, laat dit weten via de mail zodat je bestelling gereserveerd kan blijven.

GARANTIE SIERRADEN
Op alle kindersierraden hanteren wij 1 maand garantie, mits ze naar behoren zijn gedragen.
De garantie gaat in op de eerstvolgende dag nadat de sierraden naar je opgestuurd zijn.

Onder de garantie valt niet:
Krasjes, deukjes en andere schade die door dagelijks gebruik kunnen ontstaan.
Tevens valschade en evenmin verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan chemicaliën zoals aanwezig is in sommige parfum, make-up, haarstylingproducten, chloorwater etc.
Wil je gebruik maken van de garantie stuur dan een e-mail met daarin de omschrijving van de klacht met een foto.

AFWIJKING MAAT & KLEUR
Houd rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Deze kunnen o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. De meeste producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vind je bij de productomschrijving.

VERZENDGEGEVENS
Zorg ervoor dat je bij het plaatsen van je bestelling de juiste en volledige adresgegevens vermeldt, dit draagt bij aan een snelle verzending.
Controleer je ingevulde gegevens goed, Zoemzz is niet aansprakelijk voor het foutief of onvolledig invullen van deze gegevens.
Eventuele extra verzendkosten die hiermee in verband staan zijn voor kosten van de koper.

VEILIGHEID
De producten van Zoemzz kunnen kleine onderdelen bevatten. Laat je kindje dan ook nooit alleen wanneer hij/zij de artikelen van Zoemzz draagt. Laat je kind nooit slapen met haarmode in. Zoemzz is niet verantwoordelijk voor evt letsel.

ONZE PRODUCTEN
Bijna alle producten zijn met de hand gemaakt. Er dient dan ook zorgvuldig mee worden omgegaan. Vermijd contact met water, hierdoor kunnen onderdelen loslaten. Vermijd trekken aan de artikelen, hierdoor kan schade aan het product ontstaan. Zoemzz is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan accessoires bij het niet naleven van de zorgvuldigheid.

COPYRIGHT
Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Zoemzz ontwerpen, beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.